perjantai 8. maaliskuuta 2013

Porkkana-kesäkurpitsa-purjopasta

Tämä on noussut yhdeksi lounassuosikikseni näiden kahden viikon aikana ja olenkin valmistanut sitä jo kolme kertaa. Myös herra J on vakuuttunut tästä annoksesta, eikä ole muutenkaan ruikuttanut raakaruokakokkailuistani, päinvastoin! Resepti on jälleen mukailtu Syömisen iloa-blogista.

Tämä on tosiaan nopea ja näppärä lounasruoka, joka on myös helppo ottaa take awaynä esimerkiksi töihin.



Porkkana-kesäkurpitsa-purjopasta (2 - 3 annosta):

Tarvitset vain:

  • 3 pienehköä porkkanaa
  • 10 cm kesäkurpitsaa
  • 5 cm purjoa

Vuole porkkanoista ja kesäkurpitsasta ohuita siivuja  kulhoon. Lisää purjosta leikattuja rinkuloita joukkoon.

Valmista "juustoraaste" monitoimikoneella:

  • 2 dl pähkinöitä/manteleita
  • 0,5 dl oluthiivaa (huikean hyvä tuote suolaisessa raw-kokkailussa!)
  • 0,5 tl laadukasta suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi

Lisää loraus oliiviöljyä ja hieman sitruunamehua juustoraasteen joukkoon ja sekoita vielä lyhyesti monitoimikoneella. Kaada juustoraaste "pastan" joukkoon ja sekoita. Ole tyytyväinen suoritukseesi  ja nautiskele tästä energisöivästä, värikkäästä pastasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti