Eli poista herkkusienistä jalat (brutaalia!) ja laita marinoi balsamicolla ja oliiviöljyllä. Ruiskutin herkkusienten päälle balsamicoa ja öljyä ja jätin marinoitumaan puoleksi tunniksi.
![]() |
Söpöt sienet marinoituvat tyytyväisinä. |
Tässä vielä muistin virkistämiseksi kaalimössötyksen ohje:
- 3 kpl suippopaprikaa
- 1/4 punasipulia
- 2 palaa aurinkokuivattua tomaattia
- 1 dl liotettuja kurpitsansiemeniä (loppuivat kesken, joten korvasin loput pellavansiemensouheella
- 1 avocado
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 tl laadukasta suolaa
- 2 rkl balsamicoa
Ajelin mössötyksen tasaiseksi monitoimikoneessa ja lisäsin 1 litraa suurpiirteisesti pilkottua keräkaalia. Jatkoin ajamista, kunnes kaali oli pilkkoutunut ja sekoittunut mössön joukkoon.
Kasaa mössötystä marinoitujen sienten sisään ja nautiskele!
P.S Sienten päälle voi sirotella marinointivaiheessa hieman laadukasta suolaa tai ravintohiivaa antamaan makua.
Kasaa mössötystä marinoitujen sienten sisään ja nautiskele!
P.S Sienten päälle voi sirotella marinointivaiheessa hieman laadukasta suolaa tai ravintohiivaa antamaan makua.
![]() |
Toin tämän balsamicon tuliaisena Portugalista. |
![]() |
Raaka-aineet sulassa sovussa ennen mössöttämistä. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti